ProfilProfil PROLITERATURA

În august  2011, am vrut să scriu o poveste. O poveste despre scriitori, despre cărţi şi plăcerea de a le lectura. M-am apucat să scriu la ea, însă nu mi s-a apărut de ajuns. Nu îi găseam un sfârşit, un final şi am realizat că va trebui să scriu o povestea reală inspirată din poveştile altor scriitori.

Astfel, în septembrie 2011, alături de scriitoarea Andra Pavel şi poeta Alexandra Comşa, am decis să continuăm să scriem o poveste împreună. Şi pentru că povestea trebuia „să poarte un nume” i s-a spus PROLITERATURA.

Am lansat PROLITERATURA sub genericul „Un om fără cărţi citite e doar un spectator inexistent pe scena vieţii”. Asta pentru că încă credem că a citi cărţi înseamnă şi a te educa şi a deschide noi orizonturi.

Cu timpul ni s-au mai alăturat şi Andreea Iulia Toma, Emanuel Pope – fondatorul comunitatii Cititor de proză şi a revistei Faleze de piatră, Ana Maria Deleanu, Anda Silea; numărul colaboratorilor fiind în creştere.

Politică editorială

PROLITERATURA şi-a propus s-aducă în prim-plan ştiri din lumea literară, recomandări literare, anchete şi studii, recenzii şi interviuri cu scriitori. Cu lucruri care contează pentru noi sau pentru cititori.  Spun că este un blog pentru ca dacă vor exista accente de subiectivism acestea să fie înţelese.

Blogul PROLITERATURA este structurat pe două categorii, secondate de mai multe subcategorii. In prima dintre ele – Proliteratura – sunt încadrate interviuri, articole despre lansări de cărţi, despre evenimente , filme documentare cu referire la scriitori sau cărţi, interviuri şi ceea ce noi am numit investigaţii/dezvăluiri din lumea scriitorilor. În cea de a doua categorie principală – ÎnK tânăr, înK cititor – sunt prezentate recomandări de cărţi, recenzii, eseuri şi biografii ale scriitorilor.

Politică comercială

În momentul de faţă, Proliteratura.eu dispune de mai multe spaţii publicitare pentru închiriere. Putem oferi spaţii publicitare de următoarele dimensiuni:

Leaderboard (728*90px – lângă logo sau sub header), 960*90px (sub sau deasupra headerului), 560*120px (în interiorul articolelor, fie sub titlu, fie la sfarsitul articolului, fie în mijlocul articolului), 300*100px sau 300*250px în sidebar sau în interiorul articolelor, 120*600px sau 160*600px (ori altă varianta între aceste dimensiuni) – în sidebar; 125*125px (cel mai des uzitat spaţiu publicitar) în sidebar. Totodată, Proliteratura.eu oferă şi articole de tip advertorial.

Pentru mai multe detalii,  pentru orice alte potenţiale cereri de aticole comerciale, teste sau recenzii ale unor produse, putem fi gasiti la adresele de email proliteratura.ro@gmail.com şi bogdanb.pingu@gmail.com .

***

Momentan, povestea merge mai departe si nu i se întrezărește un final care sa vină în curând.  Asta pentru că o scriem împreună.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s