Cele mai frumoase urari şi mesaje de Craciun si Anul Nou

Proliteratura a selectat pentru cititorii sai mai multe mesaje de Craciun. Poate cele mai frumoase mesaje de craciun, cele mai amuzante mesaje de Craciun sau, cum ar spune Chinezu, cele mai faine mesaje de Craciun.

Mesaje si sms-uri de dragoste si dor de Craciun si Anul Nou, cu texte originale si noi cu declaratii de dragoste de Craciun:

* Singura magie pe care o simt nu este cea a Craciunului, ci magia ta… Te iubesc si as vrea sa-mi petrec de acum incolo toate zilele de Craciun alaturi de tine!

* Imi doresc sa fiu cu tine, sa impletim cununi de brad si flori, sa alergam de mana prin zapada si ninsori, sa ne iubim ca nimeni altii… de aceste Sarbatori!

* As vrea a ma ascund printe cadouri, globuri si beteala, sa ma descoperi in Noaptea de Craciun si sa ma consideri cel mai de pret cadou al tau primit vreodata!

* Abia astept Sarbatorile de Craciun si Anul Nou pentru ca le voi petrece cu tine si acest lucru inseamna foarte mult pentru mine! Si mai stiu ca anul 2010 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie pentru noi doi!

* Precum Mos Nicolae si Mos Craciun aduc magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele!

* Ma simt ca intr-o poveste… Voi petrece Sarbatori magice, langa o persoana magica… Tu esti magia vietii mele!

* Orice Craciun petrecut fara tine este ca un Craciun lipsit de magie. Reda magia Craciunului in viata mea si vino mai repede la mine!

* N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde… aceasta este darul pe care mi-l doresc cel mai mult pe lume!

* As vrea ca acest Craciun si luminitele din brad sa-ti aminteasca de ochii mei si poate te vei grabi sa te intorci la mine. Miss U atat de mult si nu vreau sa petrec niciun Craciun fara tine!!!

* Mi-ai vazut zambetul pe undeva? Cred ca este ascuns pe undeva in sacul lui Mos Craciun… Crezi ca poti sa-l rogi pe Mos Craciun sa ti-l dea sa mi-l aduci?

* Imi lipsesti la fiecare bataie a inimii, la fiecare clipire, in fiecare secunda si in fiecare moment al zilei… dar in acest Craciun, daca nu voi fi langa mine, cu siguranta imi vei auzi chemarea batailor inimii mele… vor fi in fiecare clinchet de clopotel pe care il vei auzi in aceste sarbatori.
* Ma simt ca un om de zapada si ma topesc de dorul tau. Grabeste-te sa ma salvezi de la topire!

* Astazi este Craciunul, o zi plina de bucurie… dar nu si in sufletul meu… caci tu nu esti langa mine!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s