O biografie ce încă ar mai fi trebuit să fie scrisă >>Artista Mălina Olinescu s-a sinucis

Cântăreaţa Mălina Olinescu, devenită celebră în urma participării la emisiunea Şcoala Vedetelor, s-a sinucis azi noaptea, la scurtă vreme după ce s-a despărţit de iubitul ei.

Cotidianul.ro face o scurtă biografie a artistei:

<<Mălina Olinescu s-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la București și a absolvit liceul de filologie Iulia Hașdeu. Provenind dintr-o famile de artiști (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina iubește muzica și începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul școlii gimnaziale.

Începând cu anul 1993, după terminarea liceului, Mălina cântă în programele unor cluburi din București.

În 1995 participă la festivalul de muzică ușoară Aurelian Andreescu, secțiunea interpretare unde câștigă premiul I.

În anul 1996, Mălina are șansa să facă parte dintr-o echipă de cântăreți talentați,numită „Școala Vedetelor”,într-un show de televiziune foarte apreciat și urmărit, împreună cu care solista a realizat și numeroase concerte în întreaga țară. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală și șansa ei de a câștiga un public din toate categoriile de vârstă.

În 1996, participă la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, unde obține premiul III la secțiunea „Interpretare”.

În 1997, în cadrul aceluiași festival obține împreună cu compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la secțiunea „Șlagăre”, cu melodia „Mi-e dor de tine”. De altfel, anul 1997 este un an plin de succese pentru Mălina, în care câștigă și premiul I la secțiunea „Interpretare” a prestigiosului festival „Cerbul de Aur”.

În 1998, împreună cu același compozitor, Adrian Romcescu, câștigă Selecția Națională Eurovision și reprezintă România la Birmingham, Anglia, cu melodia „Eu cred”. Tot în același an câștigă premiul III, împreună cu colegul ei și compozitorul Adrian Despot, la secțiunea „Creație” a Festivalului Mamaia cu piesa „Pot să zbor”.>> Citeste mai mult pe cotidianul.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s