Mălina Olinescu: “Se vede treaba că trebuie să-mi schimb strategia … Nu eu am ales să dispar”

În urmă cu un an, Mălina Olinescu acorda un interviu celor de Formula AS. Aceasta a vorbit deschis despre ieşirea ei brusca din prim planul industriei muzicale din România, despre mama ei – Doina Spătaru sau despre cum a decurs viata ei.

Cotidianul.ro a selectat câteva paragrafe, pe care le redam şi noi, mai jos, ce declara Mălina Olinescu pentru Formula AS.

„Nu prea știu nici eu ce s-a întâmplat. În plin succes, brusc, toate ușile s-au închis. Mă refer la ușile caselor de discuri care după ce mă adulaseră înainte, acum mă refuzau. Și nu doar pe mine, ci și persoanele cu care lucram. Ni se spunea tot timpul ba că muzica noastră nu e destul de comercială, ba c-ar trebui să mai schimbăm una sau alta, ba”Hai, mai sună-mă”, ba „Mai vedem”… Și-așa ne-am trezit reduși la tacere.

Eu am continuat să cânt, totuși, așa cum fac și acum, la petreceri de firmă, private, diverse spectacole, etc. Dar cred că e important să se știe că nu eu am fost cea care a decis să dispar, ci astea au fost circumstanțele. Și nici nu a fost o dispariție totală: n-am mai apărut la televizor decât foarte rar și n-am mai fost difuzată de radiouri, dar am continuat să exist, chiar și în muzică.

Sigur, după ce am văzut că nu mai reușesc să pătrund în „casă” și că sunt lăsată pe-afară, să latru la lună, m-am supărat, m-am enervat, am zis că mă las de muzică, și câteva luni chiar că n-am mai fredonat nici o notă. M-am închis totalmente în mine. Dar, așa cum era probabil de așteptat, supărarea mi-a trecut. Prea mi-am dorit să fac muzică și prea iubesc muzica! Așa c-am luat-o de la capăt. Doar că n-am mai scos discuri, n-am mai făcut videoclipuri… Mi-am spus că trebuie să am răbdare, să se încheie cu blocada asta, și când se vor mai limpezi apele, o să scot și eu un album”.

„Îmi doresc tare mult ca anul care vine să fie și pentru mine, și pentru oamenii dragi mai bun, mai rodnic, mai blând. Îmi doresc să-mi fie toți ai mei bine, iar eu să-mi revin, să mă întorc la Mălina de dinainte. Iar din punct de vedere profesional, să-mi fie munca la fel de apreciată. Pentru că dacă sentimental, anul care se încheie a fost o glumă proastă, în cariera a fost un mare dar, un minunat cadou. Nu cred că-mi doresc prea mult.

Poate tocmai asta a fost și greșeala mea: că niciodata n-am cerut mult. Mereu m-am mulțumit cu puțin. Ei, se vede treaba că trebuie să-mi schimb strategia. Ăsta e planul meu pentru noul an! (râde)”. Citeste mai mult pe cotidianul.ro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s