Marţi, Nora Iuga le dă întâlnire braşovenilor

Marţi, 15 noiembrie a.c., cu începere de la ora 17.00, la Muzeul Casa Mureşenilor din Piaţa Sfatului din Braşov, scriitoarea Nora Iuga le dă întâlnire braşovenilor pasionaţi de literatură. La evenimentul realizat de Muzeul Casa Mureşenilor şi Editura şi Fundaţia Arania şi moderat de Adrian Munteanu şi Laurenţiu Ciprian Tudor, alături de Nora Iuga vor mai participa în calitate de invitaţi şi pianista Liliana Iacobescu şi violonistul Valentin Şerban.

Autoare a mai multor volume de poezii şi romane, Nora Iuga, în vârstă de 80 de ani, a primit premiul Uniunii Scriitorilor Români de 4 ori în cariera sa literară. În 1980 – pentru volumul de poezie Opinii despre durere, în 1994 – pentru romanul Săpunul lui Leopold Bloom, în 1998 – pentru traducerea romanului Toba de tinichea de Gunter Grass, iar în anul 2000 pentru romanul Sexagenara şi tânărul.

În afară de premiile primite din partea USR, Nora Iuga a mai primit în anul 2007 premiul Friedrich Gundolf, oferit de Deutsche Akademie für Sprache und Dichtung.

Reclame

Un gând despre &8222;Marţi, Nora Iuga le dă întâlnire braşovenilor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s