“De vânzare: Marina, 15 ani” – “Europeanul anului”

“Ţările din Europa de Est au devenit principalele exportatoare de fete în Uniunea Europeană. Conform puţinelor studii pe care le avem, în prezent 300 000 de femei se prostituează în Vest. Cât despre numărul celor care sunt vândute… Toate acestea se petrec sub ochii noştri, pe străzile noastre, în barurile noastre, în parcările oraşelor noastre. Oficial, autorităţile, reprezentanţii legii, politicienii se plâng. În realitate, procesele intentate traficanţilor de carne vie sunt rarisime. Îmi dedic viaţa tuturoracestor fete care au cunoscut infernul, pentru a le asigura un loc unde să se refugieze dacă reuşesc să fugă. Dacă nu le-aş ajuta eu cine să o facă?” (Iana Matei)

Volumul “De vânzare: Mariana, 15 ani”, scris de Iana Matei, a obţinut, în premieră pentru literatura română, distincţia “Europeanul anului”, premiul fiind acordat de către revista Reader’s Digest.

Romanul scris de Iana Matei prezintă povestea persoanelor care cad în capcanele întinse de traficanţii de carne vie, precum şi despre greutatea cu care se readaptează victimele în societate.

Reclame

Un gând despre &8222;“De vânzare: Marina, 15 ani” – “Europeanul anului”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s