Atentatele de 11.09.2001 şi viaţa de după văzute prin ochii cumnatei lui Osama Bin Laden

Născută şi crescută în Elveţia, Carmen este fata unei iranience şi un elveţian. Destinul îi scoate în cale pe tânărul Yeslam Bin Laden, unul dintre fraţii celui care mai târziu avea să devină inamicul numărul 1 al SUA: Osama Bin Laden.

Titlu: Înauntrul regatului. Viaţa mea în Arabia Saudită
Autor: Carmen Bin Laden

Rating: [rating=5]
Roman biografic
Format: 130X200
Număr pagini: 264
Editura: Pandora M, 2011
Cumpără cartea – reducere 10%

Deşi, fără voia ei, viaţa sa a luat o turnură ciudată dupa data de 11.06.2001, Carmen Bin Laden, cumnata teroristului Osama, prezintă în cartea sa de memorii şocul pe care l-a avut când şi-a urmat soţul în Arabia Saudită, dar şi cum a suferit alaturi de întreaga Americă, a doua sa patrie, după atentatele de 11 septembrie 2009, produse la ordinul cumnatului Osama, defunctul lider al reţelei teroriste Al-Qaida.

Carmen Bin Laden, care încă mai poartă numele sinonim cu teroarea şi violenţa, a publicat cartea doar pentru ca oamenii să cunoască adevărul, pentru ca familia să poată călători in siguranţă, fără ca oamenii să îi condamne doar pentru că poartă numele şi sunt rudele unui mare terorist.

În cartea biografică “Înauntrul regatului. Viaţa mea în Arabia Saudită” autoare povesteşte cum s-a îndrăgostit de Yeslam, unul dintre cei 54 de fraţi ai lui Osama Bin Laden, cum a plecat alături de acesta în SUA, dar şi cum a şocat-o societatea conservatoare, islamică şi de multe ori fanatică în credinţa.

Când au avut loc atentatele de la World Trade Center din 11 septembrie 2001, Carmen se afla în ţara natală, Elveţia. A simţit imediat că în atentat un rol important a fost jucat de către fanaticul cumnat, Osama bin Laden. Şi, tot atunci, a realizat că viaţa sa, a fetelor sale şi a soţului, care era deschis fundamentului liberal din Vest, nu va mai fi la fel.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Atentatele de 11.09.2001 şi viaţa de după văzute prin ochii cumnatei lui Osama Bin Laden&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s