Invitaţie la lectură cu Mihaela Rădulescu

Devenită celebră prin intermediul televiziunii şi scandalurilor în care a fost implicată, dar şi datorită faptului că se numără printre cei mai apreciaţi prezentatori TV, Mihaela Rădulescu a ajuns să fie şi autoare de bestseller-uri, cărţile sale printre cele mai vândute volume din librării. Până acum, Mihaela Rădulescu a publicat 3 volume, toate la editura Polirom şi toate extrem de căutate.
Proliteratura vă recomandă cărţile sale:

● Titlu: Întreabă-mă orice
Autor: Mihaela Rădulescu
Editură: Polirom, 2011
Format: 130X200
Număr Pagini: 308
Cumpără cartea – reducere 20%
“Întreabă-mă orice” este o carte care s-a lăsat aşteptată aproape doi ani de zile. Despre carte Mihaela Rădulescu spune:

“Nu e un test psihologic, nu e o carte de citit pagina cu pagina, ca un roman, cu nerabdarea de a ajunge la final. O poti deschide zilnic, la intamplare, poposind, ca pe o banca in parc, la fiecare intrebare inedita, la fiecare intrebare pe care nu ti-a pus-o nimeni, niciodata, respirand aerul curat al sinceritatii. Cine isi raspunde onest si abrupt lui insusi este cel mai castigat… Nu stiu cat de pregatiti suntem sa auzim raspunsurile limpezi ale altora, dar stiu cat de staruitoare poate fi uneori o intrebare si cat de multe schimbari poate provoca un raspuns.”

● Titlu: Nişte Răspunsuri

Autor: Mihaela Rădulescu
Editură: Polirom, 2009
Format: 130X200
Număr Pagini: 228
Cumpără cartea – reducere 10%

Acest volum conţine ficţiune, publicistică (articole din Elle si din Jurnalul Naţional, scrise de către autoare în perioada 2004-2009).

Fragment/cuvânt înainte

„Placerea mea cea mai mare cand calatoream cu trenul — si am facut naveta niste ani de zile pe ruta Piatra Neamt-Bucuresti — era sa suflu pe geam pana se abureste si sa-mi desenez barbatul pe care-l voi iubi, casa in care vom locui, aripile cu care voi zbura… Emotia mea cea mai profunda azi e sa simt ca traiesc secvente din geamul aburit pe care degetul desena dorinte, nestiind ca pune intrebari…

Cititorilor mei inteligenti,

cu drag,Mihaela”

● Titlu: Despre Lucrurile Simple
Autor : Mihaela Rădulescu
Editură: Polirom, 2007
Format: 130X200
Număr Pagini: 192
Cumpără cartea – reducere 10%

Este prima parte publicată de Mihaela Rădulescu. Interesant este faptul că suma reprezentând drepturile de autor obţinute din vânzarea acestei cărţi este donată organizaţiei caritabile United Way România.

Roxana Voloseniuc, Elle, despre carte:
„Vad aceasta carte ca pe un autoportret al Mihaelei, scris cu sinceritate si extrem de asumat – pentru ca Mihaela nu numai ca are opinii, dar le si expune fara nici o teama, fara pic de menajamente, nici fata de ea si nici fata de subiectii sau faptele despre care scrie. Te invita in lumea ei, care, controversata sau nu, este una aparte, fascinanta, la care privesti cu rasuflarea taiata pentru ca nu stii niciodata ce va fi… next.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s