Participă la Concursul Internaţional de poezie Grigore Vieru. Mai sunt doar 5 zile în care te poţi înscrie

În perioada 26-29 octombrie 2011, în oraşele Iaşi şi Chişinău, se va desfăşura Festivalul internaţional de poezie Grigore Vieru, care va cuprinde o serie de evenimente, precum şi un concurs literar  prin care se doreşte descoperirea şi sprijinirea tinerilor poeti de limbă română din Republica Moldova, România şi restul diasporei.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia culturală FEEDBACK Iaşi în colaborare cu Primăria Iaşi, Primăria Chişinău, Ministerul Culturii, Editura “Princeps Edit” şi Muzeul Literaturii Române Iaşi.

Premiile concursului

Cei care vor participa la concurs au şansa să câştige mai multe premii în bani, să li se publice un volum de poezii sau să primească premii din partea unor reviste literare din România şi Republica Moldova. Poemele premiate vor fi publicate în Cartea Festivalului. Astfel, marele premiu “Grigore Vieru” constă în publicarea unui volum de poezii într-un număr de 300 de examplare. Locurile I, II şi III vor primi premii in valoare de 500 de lei, 400 de lei, respectiv 300 de lei. Va fi acordată şi o menţiune care constă în acordarea unei diplome şi a sumei de 200 de lei.

Condiţii de participare

Concursul este organizat doar pentru debutanţi şi pentru persoanele cu vârsta maximă de 30 de ani. Participanţii nu trebuie să aibe volume publicate, să fie membri ai Uniunii Scriitorilor din România sau din alte ţări.

Pentru a participa la concursul trebuie sa trimiţi un manuscris  de maxim 100 de pagini  A4, scrise la calculator cu marimea fontului 14. Manuscrisul va fi trimis în două exemplare pe adresa Asociaţia Culturală FEED BACK Iaşi, Str. Păcurari nr 4, Cod 700115, Iaşi, jud. Iaşi. Data limită este 15 octombrie 2011, data poştei.

Atenţie! Cei care vor să participe la concurs în afara de condiţiile amintite mai sus mai trebuie să  realizeze şi următoarele lucruri:
– Alegerea unui motto personal, după care se va juriza manuscrisul.Motto trebuie trecut pe fiecare pagină şi pe plicul pus la poştă, în locul numelui şi adresei concurentului.

– În interiorul plicului pus la poştă se va introduce un plic închis pe care se va trece motto-ul ales, iar în interiorul se va introduce un cv care va conţine numele, data naşterii, profesia, adresa de domiciliul, adresa de e-mail şi numărul de telefon, precum şi o prezentare a activităţii literare.

 

Reclame

Un gând despre &8222;Participă la Concursul Internaţional de poezie Grigore Vieru. Mai sunt doar 5 zile în care te poţi înscrie&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s