Scandalul dintre Charlie Sheen şi producătorul “Two and a Half Men” acaparează şi literatura. O carte despre scandal va fi publicată

Şi-au aruncat replici dure prin intermediul presei. Charlie Sheen, după ce a fost dat afară din serial, a intentat un proces şi lucrurile păreau să se calmeze. Însă, scandalul din lumea cinematografică care a făcut deliciul publicului revine în atenţia presei.

Chuck Lorre a anunţat că va publica o carte despre scandalul dintre el, în calitatea de producător al serialului “Two and a half a men (Doi bărbaţi şi jumătate)”, şi Charlie Sheen, până de curând actorul principal din serial.

“De multe luni mă rog şi sper ca scandalul să se termine. Dar nu se sfârşeşte. Undeva, de-a lungul drumul ceva în mine a murit. Însă, este o singură problemă. Acel lucru care a murit merge noaptea, e supărat şi mâniat. Şi ce-i mai rău … e că scrie o carte cu dezvăluiri complete despre scandalul dintre mine şi Charlie Sheen, a declarat Chuck Lorre.

Interesant este că în urmă cu câteva luni şi Charlie Sheen a anunţat că va publica o carte cu dezvăluiri despre conflictul dintre el şi producătorul serialului.

Locul  lui Sheen a fost luat de către actorul Aston Kutcher, însă audienţele nu mai sunt ca pe vremea când personajul principal era interpretat de Sheen.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s