În curând, va apare o continuare a romanului “The Shining”

Se pare că romanul horror “The shining/Strălucirea” a celebrului autor Stephen King va avea parte de o continuare, autorul lucrând la aceasta. Noua carte, intitulată “Dr. Sleep”, prezintă povestea unei “găşti de vampiri nomazi intitulată tribul”, potrivit agenţiei de presă Reuters.

În urmă cu câteva zile, King – prezent la o întâlnire cu studenţii – a citit câteva fragmente din noul volum, pasajele primind aprecieri din partea criticilor de peste ocean.

Romanul “Strălucirea” a fost publicat în 1977, la scurt timp devenind primul bestseller din cariera scriitorului Stephen King. Cartea, care a fost şi ecranizată, prezintă povestea unei familii care locuieşte, pe timp de iarnă, într-un motel izolat din New England. In timp ce copilul familiei are puteri supranaturale, având viziuni groaznice din viitor şi trecut, tatăl este instigat la violenţă de către un spirit malefic.

 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;În curând, va apare o continuare a romanului “The Shining”&8221;

  1. Mariana zice:

    Am citit „The Shining” acum cateva zile. Sper ca va avea o continuare interesanta fiindca, desi captivanta, nu m-a convins felul in care a fost explicat RAUL -spiritul malefic al hotelului. Parca ar fi mintea unui retardat mintal, simplista deci.
    Un spirit malefic ar trebui sa fie mai subtil, de o inteligenta diabolica, altfel nu ar putea subjuga o minte rationala.

    • NU neaparat, in multe cazuri raul avea o gandire simplista, rudimentara, dar de o cruzime iesita din comun. cat despre continuarea romanului: si eu sper sa fie cel putin la fel de captivant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s